Julehygge i Værum

Søndag den 28.11.21 (første søndag i advent) er der julehygge i Værum

Foreløbigt program

Kl. 12.00:

VGFs klubhus er lavet om til en hyggelig julestue hvor der sælges æbleskiver og julegløgg, pølser, øl og vand

Ligeledes fra Kl. 12.00:

sælges der juletræer, hvor overskuddet går til byens hjertestartet – vi leverer gerne juletræet hjemme hos dig, hvis du har transportproblemer.

Kl. 14.00:

er der gudstjeneste i Værum kirke og ca. 14.30 går vi ned til anlægget hvor vi tænder byens juletræer.

Støtteforeningen er i julehumør, så derfor er der en gratis slikpose til alle børn iflg. med en voksen

Der vil også være smagsprøver på Værum Vinen

Skulle der være nogen der har lyst til en salgsbod, til at sælge årets nørklerier fra – så send en sms på 21288796.

Det er de punkter vi har klar nu, måske kommer der flere til – så sæt endelig kryds i kalenderen og lade os være fælles om at starte julen op i Værum.

 

Med venlig hilsen

Værum GF og Støtten

Målaktier ophører

Kære målaktionær i Værum GF

Vi må i Værum GF erkende, at tiden er løbet fra målaktien – listen over aktionærer, bliver mindre og mindre. Derfor har vi besluttet at vi lukker og slukker – der er ikke mere noget, som hedder målaktier.

Tusind tak til alle jer trofaste aktionærer, som har bidraget Værum GF økonomisk ved at eje en aktie.

Det er slut nu ”lad falde det som ikke kan stå”

Vi håber I alle stadigvæk, vil bakke op om Værum GF.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Krea aftener (og bogcafe) i Værum Forsamlingshus – tirsdage ulige uger

Kære Værum folk

Så starter KREA aftenerne op i Værum Forsamlingshus. Dette sker hver anden tirsdag i ulige uger kl. 19-21.

Disse aftener er ren hygge med masser af forskellige kreativiteter. Der strikkes, syes, males, samles, snakkes, limes, klistres og meget andet.

Du medbringer selv dine egne ting, og så hygger vi – og hjælper hinanden med de ting vi har gang i. Vi tager også hver især – lidt hygge/kaffe med.

Over tid er der tanker om at lave aftener med temaer, og måske kommer der nogle folk udefra – som er specialister i nogle specielle områder (pileflet, batik, strik eller andet).

Og måske laver vi noget ekstraordinært vedr. julen – hvor vi måske også inviterer børn med.

Vi tager det hele lidt adhoc…. og lader tingene ske, ud fra de folk der kommer.

MEN VI HYGGER OS.

Alle er velkommen, og bogcafeen er også åben i dette tidsrum, så er du ikke til nørkle-tingene – så er du også velkommen til blot at hygge med – med en bog:) – eller blot kigge forbi og se om der i bogcafeen er nogle gratis låne-bøger du kan bruge – eller måske returnere.

Vi håber i har lyst til at kigge forbi og få nogle hyggelige timer i godt VÆRUM selskab.

Med venlig hilsen

Værum Forsamlingshus

Trine Kejser og Vibeke Nielsen

Vinteraktiviteter i Værum GF

Så er vi forhåbentlig godt ude af coronaens favntag og går en god vinter i møde. Ud over at fodbolden ruller for fuld fart i Værum GF, er det tid nu til at starte klubbens vinteraktiviteter op.

Badminton:

Vi spiller badminton på Langå Skole i drengenes gymnastiksal fra den 01.09.21 til den 30.04.22 – har du lyst til lidt motions badminton og har du en makker du kan tage med, så ring til Kamma på tlf. 22182457 og hør lidt om der er ledige timer – en time koster kr. 600,00 for en hel sæson.

 

Stram op gymnastik:

Motionsgymnastik ”stram op” er både for kvinder og mænd – vi mødes hver onsdag på Langå skole i drengenes gymnastiksal kl. 19.05 – første aften er onsdag den 15.09.21. Du kommer møder bare op, men har du brug for lidt mere information, så kontakt vores instruktør Ulla på tlf. 26808411, Ulla er klar til at hjælpe – prisen for en hel sæson er kr. 300,00

Krudtuglen:

Krudtuglen er en børne- og ungdomsklub, som mødes hver anden onsdag. Vi starter onsdag den 15.09.21 kl. 18.30 og fremadrettet på onsdage i ulige uger – prisen er kr. 75,00 indtil jul, og igen kr. 75,00 efter jul. Krudtuglen er et sted, hvor man på tværs af klasser og skoler, lærer hinanden at kende gennem krudtuglens aktiviteter  – 5 til 6 ildsjæle sørger for det bliver nogle gode klubaftener. Har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte Thilde på tlf. 21288796 – man møder bare op og bliver tilmeldt på stedet.