Krea aftener (og bogcafe) i Værum Forsamlingshus – tirsdage ulige uger

Kære Værum folk

Så starter KREA aftenerne op i Værum Forsamlingshus. Dette sker hver anden tirsdag i ulige uger kl. 19-21.

Disse aftener er ren hygge med masser af forskellige kreativiteter. Der strikkes, syes, males, samles, snakkes, limes, klistres og meget andet.

Du medbringer selv dine egne ting, og så hygger vi – og hjælper hinanden med de ting vi har gang i. Vi tager også hver især – lidt hygge/kaffe med.

Over tid er der tanker om at lave aftener med temaer, og måske kommer der nogle folk udefra – som er specialister i nogle specielle områder (pileflet, batik, strik eller andet).

Og måske laver vi noget ekstraordinært vedr. julen – hvor vi måske også inviterer børn med.

Vi tager det hele lidt adhoc…. og lader tingene ske, ud fra de folk der kommer.

MEN VI HYGGER OS.

Alle er velkommen, og bogcafeen er også åben i dette tidsrum, så er du ikke til nørkle-tingene – så er du også velkommen til blot at hygge med – med en bog:) – eller blot kigge forbi og se om der i bogcafeen er nogle gratis låne-bøger du kan bruge – eller måske returnere.

Vi håber i har lyst til at kigge forbi og få nogle hyggelige timer i godt VÆRUM selskab.

Med venlig hilsen

Værum Forsamlingshus

Trine Kejser og Vibeke Nielsen

Vinteraktiviteter i Værum GF

Så er vi forhåbentlig godt ude af coronaens favntag og går en god vinter i møde. Ud over at fodbolden ruller for fuld fart i Værum GF, er det tid nu til at starte klubbens vinteraktiviteter op.

Badminton:

Vi spiller badminton på Langå Skole i drengenes gymnastiksal fra den 01.09.21 til den 30.04.22 – har du lyst til lidt motions badminton og har du en makker du kan tage med, så ring til Kamma på tlf. 22182457 og hør lidt om der er ledige timer – en time koster kr. 600,00 for en hel sæson.

 

Stram op gymnastik:

Motionsgymnastik ”stram op” er både for kvinder og mænd – vi mødes hver onsdag på Langå skole i drengenes gymnastiksal kl. 19.05 – første aften er onsdag den 15.09.21. Du kommer møder bare op, men har du brug for lidt mere information, så kontakt vores instruktør Ulla på tlf. 26808411, Ulla er klar til at hjælpe – prisen for en hel sæson er kr. 300,00

Krudtuglen:

Krudtuglen er en børne- og ungdomsklub, som mødes hver anden onsdag. Vi starter onsdag den 15.09.21 kl. 18.30 og fremadrettet på onsdage i ulige uger – prisen er kr. 75,00 indtil jul, og igen kr. 75,00 efter jul. Krudtuglen er et sted, hvor man på tværs af klasser og skoler, lærer hinanden at kende gennem krudtuglens aktiviteter  – 5 til 6 ildsjæle sørger for det bliver nogle gode klubaftener. Har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte Thilde på tlf. 21288796 – man møder bare op og bliver tilmeldt på stedet.