Nabo-hygge i forsamlingshuset

Torsdag d. 18. januar er tema-aften i forsamlingshuset. Temaet er “HYGGE”. Dørene åbner klokken 19.00.

Mød op til et par hyggelige timer med dine naboer. Forsamlingshuset har kaffe og te klar. Du må meget gerne medbringe kage eller andet hyggemums til fælles buffet.

Medbring også gerne kortspil, brætspil, bøger, håndarbejde eller andet, som du gerne vil hygge dig og andre med.

Bogreolen er også fremme denne aften. Har du bøger, som du vil dele med vi andre i byen, er du velkommen til at sætte dem i reolen. Du kan evt. sætte dit navn i bøgerne, så vi ved, hvor de oprindeligt hører hjemme.

Skal du have VIP-plads på stadion?

Vil du have dit navn på et af sæderne på VIP-tribunen på Værum Stadion? Lige nu er der ledige sæder til salg til den kommende sæson.

Ud over at støtte Værum GF økonomisk, er du med til at sikre liv på stadion og gøre det attraktivt at komme en tur forbi klubhuset og banerne, når Værum GF spiller hjemmekamp.

Når du har en VIP-plads, kan du få en gratis “stadionplatte” i form af en grillpøle og en øl/vand, når Værums førstehold spiller hjemmekamp.

Du kan købe en VIP-plads ved at henvende dig til Esben Christensen på mobil 29 25 00 68 eller i klubhuset. Prisen for at få et VIP-sæde på tribunen er 300,- kr. for et kalenderår.