Kom til Sct. Hans i Bjerreskoven

Søndag den 23. Juni holder Støtteforeningen Sct. Hansaften ved Bjerreskoven et par kilometer øst for Værum by. Bålet tændes ca 18.30

Der sælges pølser, brød, drikkevarer, kaffe og kage og slik

Der er lagt op til en hyggelig gå-tur med kondi-Bingo derover. Der sælges Bingo-plader ved klubhuset og så er det ellers med at krydse af ved de små tavler med tal, som man møder på vejen over mod skoven. Salg af bingo-plader sker fra kl 17-17.30.

I Værum sætter vi pris på gode hekse, så alle børn opfordres til at lave en heks, som kommer på bålet.

Traktor med vogn kører fra p-pladsen ved sportspladsen kl 17.30. Hekse, tæpper og folk der vil have et lift, kan komme med ombord på vognen.  Klokken ca 20.00 kører traktoren retur til Værum med alle som vil have en køretur hjem.