Sammen skaber vi LYS i mørket

De 3 foreninger i Værum tager initiativ til at starte et FÆLLES LYS i Værum.

På bålpladsen v. legepladsen startes et lille bål ved solopgang. Dette bål vil vi gerne holde i gang – med fællesskabets bånd.

Når du er ude at gå tur d. 24.12. og 31.12. håber vi på, at du vil kikke forbi LYSET/BÅLET – og sende god energi til fællesskabet – og samtidig smide et stykke brænde på, så vi sammen kan holde gang i LYSET disse dage.

Vi vil gerne slå et slag for det fantastiske sammenhold, som vi har i byen – og at vi med fælles hjælp kan vise: DER ER LYS FORUDE.  Disse to specielle dage viser vi – at vi tænker på hinanden, og med bålets hjælp sender varme, LYS og håb for fremtiden.

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår til Jer alle – håber vi på, at i alle vil være med til at bakke op omkring dette lille lokale tiltag. Og naturligvis samtidig følge de restriktioner regeringen har udstukket.

Støtteforeningen – forsamlingshuset – Værum Gymnastikforening