Værum Baby og Børne Fræs

Værum GF første baby-børne hold fik premiere med 18 børn i alderen 0-10 år, som mødte op søndag d. 18. September kl 8, sammen med deres forældre, til første hold-dag i Værum Forsamlingshus. Børn i alderen 0-10 år fik danset, leget, hygget og grint – og ikke mindst hilst på hinanden. De helt små blev samlet og forældrene fik hilst på hinanden. Der blev informeret om hvordan holdet kommer til at køre fremadrettet, indmeldelse mm.

Holdet kører en søndag om måneden kl 8-11, sept-april – og den 3. Søndag i måneden. Næste gang er 16.10.

Vores lokale instruktør Esther Nygaard tog godt imod alle de fremmødte, fik danset og leget lidt – og hilst på alle børnene. 

Til næste gang vi mødes – søndag d. 16.10.  Kl 8–11 er ialt 4 lokale instruktører, som vil opdele holdet i aldersgrupper, så alle bliver aktiveret på deres niveau. Vores lokale trænere er nye på en sådan opgave, og vil derfor i samarbejde med konsulenter fra DGI få sammensat er godt program for sæsonen. DGI konsulenterne vil de næste søndage deltage på holdene.

Lokale trænere:

Kristina Laursen vil tage sig af de mindste på holdet. Hun er uddannet sygeplejerske og er selv mor til 3. Sammen med hende vil Signe Søby, som er psykomotorisk terapeut og mor til 2, også give de små og forældrene instruktion.

Esther Nygaard er rutineret danser, og elsker at danse🤩 hun er bla. Danmarksmester i showdans 2022, og har er væld af medaljer og trofæer på hendes værelse. Sammen med Frida Laursen, som selv er gymnast, vil de mange børn få brændt en masse energi af sammen med de to seje piger – som selvfølgelig har en total cool playliste 👏👏

Værum GF og Værum Forsamlingshus arbejder tæt sammen om det nye tiltag, og i tæt samarbejde med Randers Kommunes Kultur og Fritidsafdeling er der lykkedes at få tingene sat i værk på blot 3 uger. 

Der arbejdes på at udbygge det nye tiltag, så flere gymnastik/danse hold kan benytte forsamlingshuset på samme måde, og derved skabe grundlag for flere aktiviteter i nærområdet. Derved kan beboerne i Værum lade bilen stå hjemme – når der skal dyrkes indendørs motion, til gavn få alle.

Interesseret: Så tjek fb gruppen: https://www.facebook.com/groups/30858539074

Værum Baby og Børne Fræs eller kontakt Lene Nørgaard på 23632002