Åbent hus/INFO i Værum Forsamlingshus 28/2

Værum GF og Værum Forsamlingshus styrker et samarbejde i byen med forskellige hold træning for hele familien i Værum Forsamlingshus (så i kan lade bilen stå derhjemme).

Alt sammen udspringer sig af: Værum Baby- og Børne Fræs holdet, som startede op i september sidste år.

Flere i byen ytrede ønske om voksen hold – dans, yoga mm.

Vi har i kulisserne arbejdet på højtryk, og nu har vi hold planer og instruktører klar.

Vi lægger op til et åbent hus tirsdag d. 28. Februar, hvor alle holdinstruktører er repræsenteret, og vil informere og vise hvad de forskellige hold kan.

Der er naturligvis en forfriskning og musik denne aften. Så kik forbi og hør nærmere.

Denne aften kan du også tilmelde dig holdene.

Skulle du være forhindret denne aften – så tøv ikke med at tilmelde dig – send gerne en messenger besked til formand Hans Jørgen Larsen

Eller en mail til gfvareum@gmail.com

Besøg også vores facebookside og læs mere: https://www.facebook.com/groups/30858539074

Stormøde i Værum Forsamlingshus

Alle husstande inviteres til Stormøde i Værum Forsamlingshus på torsdag 22/9 kl. 19.00
Her følger Værum bys foreninger op på alle de fantastiske input vi modtog på de 8 ❌-møder omkring mulighederne for vores fantastiske by
Vi håber alle husstande vil sende en person i forsamlingshuset på denne dag hvor vi med hjælp fra Randers Kommune vil snakke med jer alle om hvordan vi udvikler Værums fremtid i den rigtige retning.
Vi er værter ved kaffe og kage, ligesom der kan købes øl, vin og vand
Vi glæder os til at se jer
Værum Bys foreninger

Krea aften

Så er vi igen klar med KREA-aftener i forsamlingshuset.
Kom frisk med dit strikketøj, hækletøj, sytøj, snakketøj eller måske noget helt andet.
Vi har nogle hyggelige timer, hvor vi udveksler ideer og bliver inspireret.
Kreative børn er også velkommen.
Forsamlingshuset giver en kop kaffe. Du medbringer din egen kop.
Næste gang bliver tirsdag d. 20. september kl.19-21
Viser det sig, at der er opbakning til arrangementet, fortsætter vi tirsdage i lige uger.
Yderligere info fås hos Kristina 40477150 og Vibbe 26852380

Bogcaféen er også åben disse dage. Kom og kig. Vi har fået nye bøger.

Aktiviteter i Værum Forsamlingshus i efteråret og vinter

Søndag d. 18. september kl. 8-11

Intro møde: VÆRUM baby og børne fræs

Et børnefamilietilbud via Værum Gymnastikforeningen, placeret i Værum Forsamlingshus’ lokaler midt i Værum by. Henvender sig til børnefamilien m. børn 0-10 år

Motoriske øvelser for børn 0-2 år, samt rytmisk udfoldelse/lege/danse for børn 3-10 år.

Formål:

  • at give babyer og børn den bedste motoriske start på livet, sammen med deres mor/far, via øvelser, sjov og rytmisk forståelse.
  • at skabe et fællesskab hvor børn og voksne aktivt kan bruge alle sanser for et godt samvær

Markedsdag lørdag d. 24. september 2022 kl. 10-15

Værum Forsamlingshus afholder grøn og bæredygtig markedsdag lørdag d. 24. september 2022 kl. 10-15. Vi omdanner et stort græsareal midt i byen til en festlige og folkelig markedsplads, hvor alle fra nær og fjern kan opleve ægte markedsstemning med forskelligartede boder, musik.
Vil du gerne selv have en BOD til dette marked, kan den bookes på 2829527

Banko spil i Værum Forsamlingshus

Efterår 2022

Mandag d. 10. oktober kl. 19.30

Mandag d. 31. oktober kl. 19.30

Mandag d. 14. november kl. 19.30

Mandag d. 28. november kl. 19.30

Mandag d. 12. december kl. 19.30

Forår 2023

Mandag d.  9. januar kl. 19.30

Mandag d. 23. januar kl. 19.30

Mandag d. 6. februar kl. 19.30

Mandag d. 20. februar kl. 19.30

Værum Forsamlingshus afholder Bankospil for alle interesserede. Medlemsbevis kan købes ved indgangen. Der spilles 15 spil med fine præmier.
Der betales for plader og diverse ekstra spil på aftenen. Medbring gerne selv kaffe m.m. Vi glæder os til at se jer

 

Aktiviteter i Efteråret 2022

Badminton

Badminton starter den 01.09.22 på Langå skole i drengenes gymnastiksal – hvis det er noget du har lyst til, så ring til Kamma på tlf. 86445457 og hør om der er ledige timer.

”Stram op” gymnastik”

Gymnastikken starter den 14.09.22 kl. 19.05 på Langå skole i drengenes gymnastiksal – hvis det er noget du kunne have lyst til, så bare mød op på første aften, eller kontakt Ulla, vores gymnastikinstruktør på tlf. 20808411 – der er altid plads til en mere på holdet, og det er både for mænd og kvinder.

Krudtuglen

Krudtuglen starter den 14.09.22 kl. 18.30 i Værum GFs klubhus – krudtuglen er et mødested for børn og unge – her samles man til hygge, spil mm om onsdagen i ulige uger. Hvis det har din interesse, er det bare at møde op på første klubaften, og for mere information, kan du ringe til Thilde på tlf. 21288796.

Selvom Værum GF langsom starter sine vinter projekter op, så spilles der jo stadig krolf, petanque og fodbold – se vores aktivitetskalender, eller ret henvendelse til en i bestyrelsen, hvis noget her fanger din interesse.

Vi ønsker alle et forsat godt år her i 2022

Med venlig hilsen

Værum GF

Støt Værum Forsamlingshus, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Værum Forsamlingshus, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Værum Forsamlingshus nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OKs Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OKs mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lene Nørgaard23632002 eller bestyrelsevf@gmail.com

Mandehørm

Lørdag d.18/6 2022 er der mandehørm i Værum!

NU er det endeligt at mandehørmen tager over. Her vil der være rigeligt af kød og tilbehør, og øllene bliver selvfølgelig hentet i en lind strøm fra køletraileren – det vil sige, at ingen vil hverken sulte eller tørste.

Mellem 50 og 60 mænd plejer at tilmelde sig arrangementet, der naturligt blev holdt i klubhuset og aftenen emmer af snak fra gamle dage, sjove historier og vittigheder fra den sjove side af bæltestedet.

Der arrangeres forskellige konkurrencer, der hamres søm i, ligesom der altid ligger en bold fremme til dem der kan jonglere med sådan én og lige vil blære sig. En god social dag, som efterhånden er blevet en fast tradition, som de færreste mænd i byen vil gå glip af.

Mandehørm afvikles på en lørdag mens der spilles fodbold. Hele eftermiddagen spilles der 2-3 fodboldkampe, med VIP-pølser på grillen, og kolde øl i det – forhåbentlige – gode vejr. Kvinder og børn er velkomne om eftermiddagen, men når fodbolden er forbi og klokken nærmer sig 18, bliver børn og kvinder gelejdet til udgangen.

Vi håber meget på at se dig, din nabo og venner fra byen og ”gamle” fodboldspillere som igennem årene har været en del af Værum GF

Er du mand og interesseret: Så kontakt Michael Jensen på 40 97 64 44