Mandehørm

Lørdag d.18/6 2022 er der mandehørm i Værum!

NU er det endeligt at mandehørmen tager over. Her vil der være rigeligt af kød og tilbehør, og øllene bliver selvfølgelig hentet i en lind strøm fra køletraileren – det vil sige, at ingen vil hverken sulte eller tørste.

Mellem 50 og 60 mænd plejer at tilmelde sig arrangementet, der naturligt blev holdt i klubhuset og aftenen emmer af snak fra gamle dage, sjove historier og vittigheder fra den sjove side af bæltestedet.

Der arrangeres forskellige konkurrencer, der hamres søm i, ligesom der altid ligger en bold fremme til dem der kan jonglere med sådan én og lige vil blære sig. En god social dag, som efterhånden er blevet en fast tradition, som de færreste mænd i byen vil gå glip af.

Mandehørm afvikles på en lørdag mens der spilles fodbold. Hele eftermiddagen spilles der 2-3 fodboldkampe, med VIP-pølser på grillen, og kolde øl i det – forhåbentlige – gode vejr. Kvinder og børn er velkomne om eftermiddagen, men når fodbolden er forbi og klokken nærmer sig 18, bliver børn og kvinder gelejdet til udgangen.

Vi håber meget på at se dig, din nabo og venner fra byen og ”gamle” fodboldspillere som igennem årene har været en del af Værum GF

Er du mand og interesseret: Så kontakt Michael Jensen på 40 97 64 44